Retourbeleid

Retouren als gevolg van langere verwerking/leveringstijd tijdens het Corona-virus accepteren we op dit moment helaas niet. Dit is buiten onze macht en hierover communiceren we zo transparant mogelijk. We hopen op je geduld en begrip in deze.

Wetgeving 

In Nederland is de wetgeving zo dat je bij een gekocht product 14 dagen retourrecht krijgt. Dit bieden wij natuurlijk ook. Sloop hoopt natuurlijk dat u tevreden bent met uw pakket, maar mocht dit onverhoopt niet zo zijn, dan volgt u de volgende procedure voor de beste afhandeling.
 
Procedure
U heeft 14 dagen de tijd, deze gaan in op de dag dat u, of iemand anders voor u, het pakket ontvangt.
 
Wij vragen u naar retour@sloopfitness.nl te mailen het volgende: 
- Naam
- Datum van aankoop
- Retourreden

Voorwaarden voor retourzendingen
Zorg ervoor dat de goederen in aanmerking komen voor een retourzending:
  • De goederen zijn in de afgelopen 14 dagen gekocht
  • De goederen bevinden zich in de originele verpakking
De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:
  • De levering van goederen volgens uw specificaties of duidelijk gepersonaliseerd.
  • De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden geretourneerd, verslechteren snel of wanneer de vervaldatum is verstreken.
  • De levering van goederen die vanwege gezondheidsbescherming of hygiënische redenen niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en die na levering niet zijn verzegeld.
  • De levering van goederen die, na levering, naar hun aard onlosmakelijk met andere artikelen zijn gemengd.

We behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken retourzendingen te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.
U bent verantwoordelijk voor de kosten en het risico van het retourneren van de goederen naar ons. U dient de goederen naar het volgende adres te verzenden:

Sloop Fitness
Bergvinkhof 8
5672EP Nuenen

We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor goederen die beschadigd zijn of verloren zijn gegaan bij retourzending. Daarom raden wij een verzekerde en traceerbare verzending aan. We kunnen geen terugbetaling uitvoeren zonder de goederen daadwerkelijk te ontvangen of het bewijs van ontvangst van de retourzending te hebben ontvangen.