Verzending

Bij de verzending van uw pakket spelen meerdere factoren mee. Om teleurstelling of vragen te voorkomen lees onderstaande goed door.

Verwerkingstijd
De tijd tussen je bestelling en de daadwerkelijke verzending heet de verwerkingstijd. In het geval van Sloop zal dit ongeveer 1-2 dagen zijn. In deze tijd moet er van alles gecontroleerd worden, voor een zo goed mogelijk resultaat. Zo wordt het product gecontroleerd, de verpakking geprepareerd, verzendlabels enz. Alles om een zo goed mogelijk resultaat bij u af te leveren. Voordat u ons mails stuurt dat het pakket nog niet verzonden is, houdt dus rekening met maximaal ongeveer 48u.

Verzendtijd
Onze verzendtijd is tussen de 5-12 dagen. Incl. de verwerkingstijd kan het dus maximaal 14 dagen duren voordat u uw pakket heeft ontvangen. Is dit niet het geval NA deze termijn, neem dan contact met Sloop op via info@sloopfitness.nl

Tijdens de Corona-tijd, kan het wat langer duren!

Tracking
Zodra het pakket verzonden wordt, ontvangt u automatisch een trackingnummer. Deze kunt u op verschillende manier terugvinden. Via de mail krijgt u een link naar de website voor tracking. Via de sms ontvangt u een trackingscode wanneer u deze optie heeft geselecteerd tijdens de checkout. Daarnaast is deze ook te vinden in uw account, als u deze heeft aangemaakt. Wij verstrekken deze niet op aanvraag, dit gaat automatisch, eenmalig. 

Pakketten
Het kan voorkomen dat uw order in verschillende pakketten bij u aankomt. Geen paniek, u betaalt 1x verzendkosten, de rest regelen wij.