Custom Workout Plan Aanvullende Voorwaarden

Bij de aanschaf van onze Custom Workout Plans gelden, bovenop de algemene voorwaarden, aanvullende voorwaarden. Lees deze aandachtig door. Bij aanschaf ga je hiermee automatisch akkoord. 

RETOURRECHT

Ons Custom Workout Plan valt niet onder de verplichte mogelijkheid van binnen 14 dagen retour. Dit vanwege de gepersonaliseerde aard van het product. Meteen na aanschaf wordt jouw persoonlijke omgeving gemaakt en zo snel mogelijk met je gedeeld. 

VERZILVEREN PRODUCT

Ons Custom Workout Plan wordt in fases aangeboden, dit zodat we ons contact en onze plannen van de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen houden. Schaft u een plan aan, dan is het nodig om binnen 14 dagen het kennismakingsformulier aan ons ingevuld retour te sturen. Dit om te voorkomen dat er in een later stadium een groot aantal plannen ineens tegelijk aangeleverd moet worden, wat niet gegarandeerd kan worden in verband met drukte.

FOUTEN

Sloop Fitness maakt jouw Custom Workout Plan op basis van jouw ingevulde Kennismakingsformulier. Let hierbij op dat deze klopt! Fouten in het Kennismakingsformulier en de daarop gebaseerde plannen worden niet herzien, indien wij zelf anders besluiten op basis van contact met de klant. Ons gemaakte plan sluit aan bij jouw ingevulde behoeften.

VIDEO'S ONTVANGEN

Wanneer je gebruik wilt maken van de optie voor de motivatie video's, ben je zélf verantwoordelijk voor het initiëren van contact met ons. Via instagram stuur je ons een DM en dan kunnen wij je profiel koppelen, zodat je de video's kunt ontvangen. Via Facebook stuur je ons een messenger-bericht. LET OP: Als bedrijfspagina kunnen wij GEEN eerste berichten sturen via Facebook, dit om SPAM te voorkomen. 

DELEN SOCIAL MEDIA

Met de aanschaf van het product ga je akkoord met het feit dat Sloop Fitness jouw persoonlijke prestaties mag delen op onze Social Media kanalen.