Waar een klein product groot in kan zijn...

Hey Sloopers!

Je zult misschien bij Sloop terecht gekomen zijn, rondgekeken hebben en gedacht hebben: "Oke, leuk, maar levert het me op wanneer ik Sloop Globes en/of Sloop Grips koop?" 

Begrijpelijk!

Het zijn niet de standaard producten die je in je lokale sportschool zomaar tegen zal komen, maar daar kunnen we samen verandering in gaan brengen. 

Dus wat is precies de winst die jij gaat pakken met deze kleine toepassing? Hier een aantal op een rijtje in willekeurige volgorde. Jij bepaalt wat je belangrijk vindt!

1. Meer spiergroei.
De Sloop Globes/Sloop Grips zorgen dat het materiaal waaraan je ze bevestigd, een grotere omtrek krijgt. Dit heeft als gevolg dat je meer spieren aan het werk zet met dezelfde oefening die je eerst ook al deed. Denk even met me mee. Stel, je doet de "standaard" Curls voor je biceps. Leuk en effectief, maar alleen goed voor je biceps. Voeg je daar een Sloop Globes/Sloop Grips aan toe en je traint ineens je vingers, hand, schouders, pols en (heel belangrijk!) je onderarmen. Over de onderarmen later meer. 

2. Variatie
Als je een echte "Gymrat" bent, zien ze jou week in week uit de sportschool binnenlopen om je schema te knallen. Het is logisch dat je het soms een beetje beu wordt om dezelfde oefening te doen. Of je hebt juist een top schema gevonden en je zou eigenlijk om de +/- 6 weken moeten wisselen, maar dat wil je niet. Voeg de Sloop Globes/Sloop Grips toe en alles verandert. Oneindig veel oefeningen waarbij je ze kunt inzetten én je zult het voelen ook.

3. Tijd
Veel mensen hoor je zeggen dat ze geen tijd hebben om te sporten. Waarom zou je dan niet in de tijd die je in de sportschool wél doorbrengt niet op de meest efficiënte manier trainen? Het gevolg is heel simpel, meer resultaat in dezelfde tijd. Echt een "no-brainer" dus!  

 4. Grip
Tot nu toe is het veel gegaan over de sportschool, maar de Sloop Globes/Sloop Grips zijn niet alleen voor doorgewinterde fitness fanaten of bodybuilders een aanwinst. Door het vergroten van de omvang van het materiaal waar je ze aan bevestigt stimuleer je spiergroei en daardoor zul je een flinke vergroting van je grip gaan merken. Waar komt dat niet van pas? 

5. Onderarmen
Het is een feit dat tegenwoordig half Nederland (en de wereld) sport, met als doel er beter uit te zien. Er wordt gekeken naar allerlei lichaamsdelen die groter of ronder moeten worden. Hierbij wordt een heel belangrijk deel vergeten. Onderarmen zijn in elk lijstje van "lichaamsdelen die vrouwen sexy vinden" te vinden in de top 5. Had je niet over nagedacht he? Je onderarmen zijn bijna altijd zichtbaar. Draag jij een normaal t-shirt? Onderarmen zichtbaar! Draag je een goede longsleeve. Zichtbaar! Zelfs met een trui aan zul je vaker de contouren van je onderarmen laten zien dan van je biceps. Het straalt kracht uit dus ga ze trainen.

Goed, dit waren een aantal voordelen van de Sloop Globes/Sloop Grips, misschien kun je er zelf ook nog meer bedenken? Er zijn er genoeg!

Kortom! Probeer het eens en deel je foto's op instagram @sloopfitness.

Sloop ze! 
Ps.: Je onderarmen zijn eigenlijk de kuiten van je armen ;) zorg dat je ze traint!