Thuis slopen met de Sloop Ultimate Hometrainer

Hey Sloopers!

Ga bij jezelf eens na of dit je bekend in de oren klinkt.

Enthousiast heb je een abonnement bij een sportschool aangeschaft en je bent 2 maanden consequent gegaan. Vervolgens werd het slechter weer en werd, lekker op de bank met een dekentje, een stuk interessanter dan jezelf naar de sportschool slepen door de regen.

Eerlijk zijn.... ben jij dit? 

Wij hebben dit zelf zéker meegemaakt en dat is ook helemaal niet zo gek. Maar wat als je thuis kunt trainen en toch je gewenste resultaten kunt behalen? Wij hebben de perfecte oplossing voor jou, de Sloop Ultimate Hometrainer!

Deze fantastische uitvinding maakt het mogelijk om wanneer het jou uitkomt, thuis te trainen. Je bepaalt zelf de weerstand door het toevoegen of weglaten van elastieken. 

Inmiddels weet je dat Sloop is gericht op de moderne samenleving en willen we je producten bieden om zo efficiënt mogelijk te trainen. De Sloop Ultimate Hometrainer is hier bij uitstek een voorbeeld van.

Heb je een dag net wat minder zin, of verwacht je een pakketje, komt het allemaal ff niet uit? Vanaf nu kun je ook thuis aan de slag! Het is zo simpel als 1-2-3. Je bevestigt zoveel banden als jij wil, plaats de klos achter de deur, sluit de deur en je kunt beginnen. 

Ga jij het uitproberen?

Deel je foto's op Instagram @sloopfitness.

Sloop ze! 

Ps.: Vergeet niet de deur goed in het slot te duwen, wanneer je de Sloop Ultimate Hometrainer bevestigd hebt! ;)