Hier heb je op gewacht..!

Hey Sloopers! 

Eindelijk is het dan zover, de release van Sloop EXCLUSIVE! Ons exclusieve gedeelte vol met extra's voor jou als échte Slooper. 

Sloop EXCLUSIVE is ontstaan vanuit de vraag die jullie als betrokkenen bij ons neergelegd hebben en hier hebben we gehoor aan gegeven. 

Wat houdt het in?

Video Database
Wanneer je een Sloop EXCLUSIVE lidmaatschap aanschaft krijg je toegang tot de Video Database. Momenteel bevat deze een hele lading aan video's met oefeningen voor: 
- Core Discs
- Hometrainer

EXCLUSIVE Producten
Wij van Sloop hebben een hoop producten die we aanbieden en dit assortiment breidt zich met grote regelmaat uit. Veel van deze producten zijn voor iedereen beschikbaar, behalve onze EXCLUSIVE collectie. De collectie is zichtbaar voor iedereen, maar alleen leden kunnen artikelen aan hun winkelwagen toevoegen.

Workout Plans 
Onze EXCLUSIVE leden krijgen 50% korting op onze Workout Plans, je betaalt dan maar €4,99!! Ook krijg je de mogelijkheid om een Custom Workout Plan door ons te laten opstellen, waarbij we kijken naar jouw behoeften en doelen.

Gratis verzending!
Wanneer je lid bent kun je je producten kopen binnen de EXCLUSIVE collectie. Voor al deze producten geldt dan: GRATIS verzending! Dit geldt voor Nederland en België.

Kosten
Ons lidmaatschap heeft twee keuzes op dit moment 
€5,99 per maand of €39,99 per jaar (hiermee bespaar je maar liefst €31,89!) 
Betalen doe je via PayPal, dit is meest veilige manier voor online betalingen. Heb je nog geen PayPal account? Maak deze dan gratis aan via www.paypal.com

Lid worden kan hier!

Vragen of opmerkingen? exclusive@sloopfitness.nl