Dit is waar we het voor doen...!

Hey Sloopers!

Deze week kregen wij een mail van een klant die bij ons heeft besloten een aankoop te doen. Voor ons een fantastisch moment, want dit is toch echt waarvoor we zo hard werken. Hieronder een gedeelte van de mail. 

"Hallo Sloop,

Op het moment zijn er veel aanbieders voor ‘homegym’ spullen en wordt je er een beetje mee doodgegooid (vooral de weerstand banden sets) dus als consument lastig om een platform te kiezen waar het goed voelde om het aan te schaffen. De keuze is uiteindelijk bij jou platform terecht gekomen wegens een goed gevoel en dat kwam bij mij vooral door de vormgeving en de moeite die erin is gestopt in de site (als ontwerper vind ik dat vaak wel bepalend). Dat zag ik niet bij andere beginnende platforms voor dit product (die leken meer op spam en gebruikte fake images). Verder was het ook goed voor het vertrouwen om te lezen en de indruk te krijgen dat jullie meer willen en meer willen gaan aanbieden in de toekomst." 

 Wij beseffen ons heel goed dat er veel van deze producten worden aangeboden. 99% van deze aanbieders hebben als doel om snel rijk te worden en vervolgens gaan ze door naar een ander product of doelgroep. Wij van Sloop niet. Onze mening is dat het beter is om ergens goed in te zijn en dit langzaam te groeien tot iets moois. Het contact met onze klanten is hierin erg belangrijk en we steken veel tijd en moeite in kleine dingen die concurrenten laten liggen. 

Houdt ons goed in de gaten! We komen eraan!

Volg ons op Instagram en Facebook.

Abonneer je op onze Nieuwsbrief en ontvang 15% korting.