Corona-virus updates!

UPDATE 8-4

Hey Sloopers! 

Hier weer even een korte update vanuit ons. De bestellingen van de afgelopen tijd die wat vertraging hadden opgelopen, vallen nu langzaam bij de rechtmatige eigenaars op de mat. We hopen dat jullie er veel plezier van zullen hebben!

Minder goed nieuws vanuit ons is het volgende. De verzendkosten voor ons, aan de achterkant, blijven ongelooflijk stijgen. Hierdoor is het voor ons niet langer rendabel om de kortingscode SLOOPCORONA lang te blijven aanhouden. Deze code blijft geldig tot 11 april 23:59!

Hier staat tegenover dat wanneer je je aanmeld voor de nieuwsbrief, je een code ontvangt voor 15% korting op je volgende bestelling!

Aanmelden kan hier! 

https://manage.kmail-lists.com/subscriptions/subscribe?a=QwauaW&g=Q9z2u3

De Give-Away op Instagram was een daverend succes, houdt de Instagram in de gaten voor de volgende ronde!

Tot zover

----------------------------Oudere Updates! ----------------------------

UPDATE 31-3

Hey Sloopers!

Allereerst willen wij van Sloop benoemen hoe trots we op jullie zijn. Stuk voor stuk laten jullie zien hoe serieus je de situatie neemt rondom het Corona-virus! Samen kunnen we dat virus slopen!

Praktisch is er het volgende aan de hand.

De orders zijn inmiddels allemaal in volle gang en er wordt hard gewerkt alles rond te krijgen. 

Momenteel is er wel echt een langere verwerkings-/verzendtijd te merken op de orders. Dit ligt compleet buiten ons, maar heeft te maken met de Nederlandse maatregelen.

De sportscholen blijven voorlopig dicht, dus je zult je producten voorlopig goed kunnen gebruiken! 

Code SLOOPCORONA blijft geldig om jullie tegemoet te komen. We vinden het niet oké om jullie verzendkosten te laten betalen voor een verzending die langer onderweg gaat zijn dan waarvoor je betaalt...

Op Instagram is momenteel een Give-Away gaande! Nederlanders en gratis spullen...ik zeg meedoen!

De Sloop Basic Hometrainer is uitverkocht, de Ultimate versie nog beperkte voorraad. Nieuwe voorraad is besteld!

Net als de Sloop Basic/Ultimate Hometrainer en de Sloop Resistance Bands, hoop ik dat jullie allemaal ook een goede weerstand hebben en we met zijn allen het Corona-virus de kop in kunnen drukken.

#teamsloop

Update 25-3

Hey Sloopers!

Door de grote hoeveelheid orders bij onze leverancier is helaas de Sloop Ultimate Hometrainer uitverkocht! Dit is vervelend en er wordt momenteel gekeken naar het aanmaken van nieuwe voorraad.

Aan de andere kant grote complimenten voor diegene die hem gekocht hebben, of aan wilden schaffen. We zijn trots op de mensen die de maatregelen ten harte nemen en proberen constant dingen te bieden om jullie tegemoet te komen. 

Vanaf vandaag is de Sloop Sit-Up Bar verkrijgbaar bij ons!

Perfect voor de mensen die zich houden aan de voorschriften van het RIVM en de Nederlandse regering die afgelopen maandag aangescherpt zijn. 

De orders die momenteel in ons systeem zitten, worden natuurlijk zo snel mogelijk vervuld. Hierbij zijn we afhankelijk van zoveel factoren waardoor het op dit moment lastig is om te antwoorden op leveringsvragen. Dagelijks veranderen dingen, niet alles hierover wordt in de media belicht. Je kunt je bijvoorbeeld voorstellen dat de logistiek als prioriteit heeft om Corona gerelateerde zaken te vervoeren, zoals beademingsapparatuur. 

Voor ons rest nu om transparant te blijven en te kijken naar andere producten die we kunnen bieden om jullie van dienst te kunnen zijn!

Hou je haaks!

#teamsloop

Ps.: Om de langere verzendtijd wat te verzachten, gebruik de code SLOOPCORONA tijdens check-out.

UPDATE 22-3:

Hey Sloopers!

Allereerst complimenten voor de mensen die doen wat ze moeten doen tijdens deze, mogen we toch wel zeggen, crisis. Inmiddels is het geen ver-van-ons-bed-show meer, maar krijgt iedereen te maken met het Corona-virus.

We zien dat de artikelen om thuis te trainen goed verkocht worden. Dit is leuk voor ons, maar we zijn vooral trots op het feit dat mensen goede keuzes maken en zich houden aan de maatregelen. 

Tot nu toe was er voor ons als bedrijf nog niet zoveel aan de hand, maar nu willen we je toch even meenemen in wat de gevolgen voor ons én jou zijn. 

In feite gebeuren er voor ons twee paar dingen momenteel. Als eerste worden de verzendkosten voor ons met elke maatregel hoger. Wij bieden onze producten aan, direct vanuit de leverancier, dit om de prijs zo laag mogelijk te houden voor jullie. Vanwege de bezetting en de maatregelen in het logistieke proces, worden alle vervoersmethoden uitgedund, waardoor de beschikbare ruimte duurder wordt. Hier bovenop wordt de beschikbare ruimte momenteel ook in veel gevallen gevuld met medische benodigdheden.

Dit is niet fijn, maar dit lost Sloop voor jullie op en we berekenen dit tot op vandaag niet door.

Het andere is de verwerkingstijd/levertijd van de producten. Vanwege bovengenoemde reden en het feit dat meer mensen online kopen, is het erg lastig om de gestelde levertijden en verwerkingstijden te halen. Er is dagelijks nauw contact met onze leverancier om jullie de meest up-to-date informatie te geven. Neem op dit moment een paar dagen extra in je verwachtingen mee. 

Het Corona-virus treft ons allemaal, in verschillende vormen en maten. 

Wij van Sloop staan voor transparantie en weten dat dit de weg is om te bewandelen in deze tijden. We hopen op begrip van jullie en doen er alles aan om het zo goed mogelijk te doen. 

Hou je haaks, blijf lekker thuis en sloop je volgende workout in je woonkamer.

#teamsloop

Hey Sloopers,

Het is je vast niet ontgaan, het Corona-virus heeft de Globe in haar Grip (haha). Sloop wil hierin ook open zijn over wat dit voor jou en ons betekent. 

We hebben nauw contact met onze leverancier en alle onderdelen van ons proces. Het virus zorgt mogelijk voor langere levertijd. Dit in verband met mensen die niet mogen werken over de hele wereld. 

Omdat niemand weet wanneer en hoe de Corona-gekte ten einde komt, zijn we met onze leverancier in gesprek gegaan en kunnen we jullie een nieuw product aanbieden! 

Vind jij het fijner om thuis te trainen, om het risico te beperken? Maak gebruik van ons nieuwe product, de Sloop Ultimate Hometrainer. 

We hopen op jullie begrip, we worden er allemaal hoe dan ook door getroffen. 

Sloop ze!

#teamsloop

PS.: Corona heeft de wereld in haar grip, voor het verbeteren van jouw grip hebben de Sloop Grips en Sloop Globes. ;)